‘De Gibba’

Floris en Simone Donker heten je van harte welkom!

Floris en Simone

Simone: “Wij beheren vanaf augustus 2013 het clubhuis van de Geversbaan. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. We zorgen voor een hapje en een drankje. Tijdens de toernooien en feestavonden pakt Floris als chef in de keuken uit met heerlijke gerechten. Op een vereniging komt er meer bij kijken dan alleen het runnen van de horeca en zo helpen wij tussen de bedrijven door graag een handje mee met de bezigheden op het park. Het leuke van het exploiteren van het clubhuis is dat geen dag hetzelfde is. Wij zien onze gasten graag en hierdoor staat ons hele team altijd met een glimlach op het gezicht voor iedereen klaar.”

De openingstijden van het clubhuis in het zomerseizoen zijn:
Maandag tot en met vrijdag van 08:00-00:00 uur, weekends van 08:00 tot 18:00 uur. Uitzonderingen:
– Langer open tijdens competitie en toernooien en tijdens speciale dineravonden.
– Bij geringe opkomst kan het zijn dat het clubhuis in de middag gesloten is.

De openingstijden in het winterseizoen verschillen:
We zijn geopend vanaf 09:00 uur. Bij geringe opkomst en slecht weer is het clubhuis gesloten. We melden dat vaak op Instagram.
Op de zondagmiddag sluiten we ’s winters om 12:00 uur. Neem bij vragen contact op.

Feesten en catering

Floris en Simone organiseren regelmatig dineravonden. Ook tijdens de toernooien kun je dagelijks lunchen en dineren op het terras of in het clubhuis. Via Instagram blijf je op de hoogte van alles dat er wordt georganiseerd.

Tijdens de rustigere perioden van het jaar is het clubhuis te reserveren voor feesten, zoals het vieren van een verjaardag, kraamborrel, bruiloft, personeelsborrel of bijvoorbeeld een diner voor grote groepen.

Wil je voor een feestje een photobooth neerzetten om hilarische foto’s te maken van alle feestgangers? Wij werken samen met een lokale verhuurder: Djunes. Neem contact met hen op voor meer informatie.

Voor vragen over catering, feesten en partijen, kun je contact opnemen via 06-160 307 35 of kijk op: https://dexxx.nl/