Van harte welkom!

Wat leuk dat je bij ons wilt komen tennissen!
Je kunt lid worden, of eerst drie zomermaanden proberen of tennissen bij deze vereniging iets voor je is.


tennissen bij TV Gevers

Als je wilt tennissen op de Geversbaan, heb je een baanabonnement nodig bij NIJC Gevers. NIJC Gevers is eigenaar van het park, het clubhuis en de tennisbanen. Met het abonnement kun je het hele jaar door onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen op basis van beschikbaarheid. Je kunt met andere leden een beschikbare baan ‘afhangen‘, meedoen met clubgebonden activiteiten zoals rackettrekken en de Clubladder en tennislessen nemen. Tennislessen kun je zelf regelen via onze trainers. Je betaalt hen voor de lessen.

Als je – als senior – ook mee wilt doen aan de competitie en KNLTB toernooien, heb je een KNLTB lidmaatschap nodig. Dat vraag je aan bij competitie@tvgevers.nl. Dan ben je meteen lid bij TV de Gevers. Junioren en pupillen zijn automatisch KNLTB lid. Met het bedrag dat je aan TV de Gevers betaalt, regelen wij dat jij lid wordt van de KNLTB. Met het resterende bedrag (circa 4 euro) organiseren we activiteiten en zorgen we dat de tennisvereniging goed draait. Voor het meedoen aan een toernooi en de competitie betaal je een bedrag aan inschrijfgeld.

Je ontvangt jaarlijks een factuur voor het abonnement van NIJC Gevers en eventueel het KNLTB lidmaatschap.

Goed om te weten

Je wordt abonnementhouder / lid voor onbepaalde tijd, totdat je zelf opzegt. Het abonnement en het lidmaatschap zijn dus doorlopend en worden automatisch verlengd.
Het baanabonnement bij NIJC Gevers loopt van 1 april t/m 31 maart. Je kunt opzeggen vóór 31 maart.
Het lidmaatschap bij TV Gevers / KNLTB loopt gelijk met het kalenderjaar. Je kunt opzeggen vóór 31 december
Je kunt opzeggen per mail via: tennisabonnement@nijcgevers.nl èn ledenadministratie@tvgevers.nl. Je kunt ook mutaties doorgeven via deze mailadressen.

Kosten

Abonnement NIJC 2024 (per jaar)senior (vanaf 17 jaar)junior (12 t/m 17 jaar)pupil (tot 12 jaar)
1 april t/m 31 maart*€ 185,00€ 84,00€ 44,00
Lidmaatschap KNLTB / TV Gevers€ 25,00 (optioneel)€ 25,00€ 25,00
* Het tennisseizoen loopt van 1 april tot 31 maart. Als je lopende het seizoen lid wordt, betaal je een lager bedrag voor het gebroken seizoen:

Zomerchallenge

Competitie TV Gevers

De ZomerChallenge is een proeflidmaatschap om in juni, juli en augustus op onze banen te tennissen. Je kunt met andere leden een beschikbare baan ‘afhangen‘, tennislessen nemen en meedoen met clubgebonden activiteiten zoals rackettrekken en de Clubladder. Je bent automatisch lid van de KNLTB en kunt dus meedoen aan de competitie en KNLTB toernooien. Voorwaarde is dat je de afgelopen 6 maanden geen lid bent geweest.

In 2023 kostte dit abonnement € 90,00. In september kun je besluiten het proeflidmaatschap om te zetten naar een jaarlidmaatschap: dan betaal je een aanvullend bedrag.

Neem voor dit abonnement contact op via tennisabonnement@nijcgevers.nl en in cc naar: ledenadministratie@tvgevers.nl